Wat kost dat?

Tarieven en vergoedingen

Ik vind dat iedereen recht heeft op coaching. Om deze reden bied ik ook coaching aan particulieren en particulieren die minder te besteden hebben. Daarom hanteer ik drie verschillende tarieven. Mijn tarieven zijn via mijn contactformulier op te vragen

  • Voor bedrijven en/of werkgevers.
  • Voor particulieren met inkomen boven de 1500 euro bruto per maand.
  • Voor particulieren met inkomen beneden de 1500 euro bruto per maand.

Er zijn ook andere mogelijkheden om in aanmerking te komen voor vergoeding. Dit kan onder andere via de volgende partijen:

  1. Belastingdienst. Via de belastingdienst is het mogelijk om coaching en loopbaanbegeleiding af te trekken. Er is een drempel van € 250,- in 2017. Kosten boven € 250,- zijn aftrekbaar. Op de website van de belastingdienst kan je hierover meer informatie vinden. Kosten voor coaching voor zelfstandig ondernemers zijn ook aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten. Indien nodig kan ik je hierbij helpen.
  2. Werkgevers. Via de werkgever kunnen er mogelijkheden zijn voor vergoeding, bijvoorbeeld voor re-integratie, competentieontwikkeling of outplacement. In bepaalde gevallen is de werkgever verplicht om een traject gericht op re-integratie te faciliteren in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter.
  3. Via je CAO. Er is een kans dat er via de CAO een coaching budget is opgenomen. Dit bedrag is dan ieder jaar voor jou of je team gereserveerd en kan na overleg met je werkgever vrij besteed worden aan coaching of loopbaanbegeleiding. Informatie is op te vragen bij de HR manager.
  4. Soms is het mogelijk om via je zorgverzekering de kosten te declareren. Ik kan dan een coulance verklaring meegeven die jij kan opsturen aan je zorgverzekering. Mijn advies is wel om dit vooraf goed uit te zoeken.
  5. Van ruilen komt coaching. Heb jij een gaaf talent of geweldige connecties? Of kan jij iets wat ik niet kan? En denk jij dat mijn bedrijf daarbij geholpen is? Dan kom ik graag met jou in contact. Ik ben fan van een ruileconomie en bied in ruil daarvoor coachingsessies.