Zelf in Uitvoering

Zelf in Uitvoering.

Ik coach zowel individueel, als in groepsverband. Kleine teams, grote teams of ik maak workshop en trainingen op maat.

Om op ideeën te komen over mijn aanbod, kan je bovenstaande zelf thema’s gebruiken. Of we maken samen iets op maat in het thema, de taal en de toon die past binnen jouw organisatie. Zoals ik onlangs een training gaf: “Prettig samenwerken doe je samen”, “Omgaan met veranderingen” of “Prima is Perfect” of “Ontdek verschillende kanten van jezelf” en  “Aandacht voor de klant”  of “Feedback geven & ontvangen”. Het belangrijkste is dat mijn visie & missie jullie aanspreekt en dat jullie vertrouwen hebben in mijn expertise om de vraag om te zetten in een mooie training, workshop, bijeenkomst.

Mijn ervaring is dat iedere organisatie zijn eigen wensen heeft over de invulling van het programma. Om deze reden werk ik niet met standaard formats, maar ga ik graag in gesprek over jouw wensen ten aanzien van de verandering én bepalen wij samen de invulling passend bij de wensen, cultuur en taal van jouw organisatie.

Want als jullie tevreden zijn, ben ik dat ook!

Meer weten? Neem gerust contact op.