Rolemapping

Wat ben je nou weer aan het doen? Ik ben aan het rolemappen. Wat? Rolemappen! Ik breng alle rollen/ikken/identiteiten/stemmen/houdingen/patronen/tegenstellingen/inzichten/ideeën/gevoelens in kaart. En dat doe ik soms in groepen bij team coaching en in individuele coaching. Hiermee help ik een team of een individu om zichzelf beter te begrijpen, om tegenstrijdigheden in jezelf te erkennen, om de ander beter te begrijpen en om te zorgen dat we niet onszelf of anderen of organisaties gaan saboteren. Als rollen weer fluïde worden kunnen we er namelijk heel leuk mee werken. Als ze ons vastzetten lopen we als individu of als team vast. Dat dus. #zelfinzicht #zelfkennis #zelfontwikkeling #zelfreflectie #zelfontplooing #zelfregie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.