Innovatief denken

De hoeden van Bono. Een prachtige werkvorm die ik onlangs wederom (letterlijk) uit de kast heb getrokken voor diverse trainingen waaronder onlangs voor de organisatie Wonen Breburg. In opdracht van de OR-leden heb ik een training verzorgd over innovatief denken. De behoefte van de groep was om anders dan gebruikelijk naar vraagstukken te gaan kijken. Hoe kan je kritisch denken nou afwisselen met creatief denken. En hoe kan je als team daar aanvullend worden op elkaar? Dat gingen we uitzoeken en uitproberen. En natuurlijk zoals je van mij gewend bent op een speelse én belevingsgerichte manier. Met de juiste verzorging van het Landgoed Bosch en Duin. Wat een feest. Met een glimlach op mijn gezicht en al mijn Bono hoeden reed ik weer tevreden terug naar huis. Dankjewel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.