Besluitvorming in groepen – Hoe dan?

Yes. Level 2 & 3 van Deep Democracy behaald. Wat een fantastisch en leerzaam avontuur hebben we achter de rug. Het leren was niet altijd makkelijk want ook wij maakten met elkaar een mooi en uitdagend groepsproces door. We hebben geleerd over onszelf, over wat raakt in de groep, over de invloed van ranking en macht, over wat de minderheid stem ons eigenlijk probeert te vertellen middels sabotage gedrag én over de rollen die er in de groep leven.

Deep Democracy is een rijke en varieerde aanpak die helpt om groepen met elkaar (opnieuw!) te verbinden. Door middel van goede gesprekken, neutraliteit, stellingen, versterken, inzicht in sabotage en de juiste start en afrondingsvragen kom je weer dichter bij elkaar. Gaaf. Nieuwsgierig wat dit voor jouw team of afdeling kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.