Wat je denkt dat anderen van je denken, denk je zelf

Zo vaak zijn mensen bezig met hoe ze overkomen. Wat anderen mensen over hen kunnen denken. In positieve of negatieve zin. Je bent dagelijks druk bezig om te zorgen dat je imago klopt met de verwachtingen die je over jezelf hebt. Vermoeiend. Zoals, jezelf als die ideale ouder die helemaal ‘in control’ is. Jezelf als super werknemer die altijd energie heeft én kansen pakt. Jezelf als die behulpzame collega die altijd voor anderen klaar staat. En vergeet je avontuurlijke zelf niet, die voortdurend bezig met zelfontplooiing. Wat zou het toch heerlijk zijn als je weet, voelt en ervaart dat wat je denkt dat anderen over je denken je eigen gedachten zijn? En dat je zelf een keuze hebt wat je daarmee wilt!

Eén antwoord op “Wat je denkt dat anderen van je denken, denk je zelf”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.