Nu mogen ze het weer Zelf doen!

Het ‘GGN-seizoen’ is gesloten. Afgelopen maanden heb ik met veel plezier trainingen ‘Omgaan met agressie en weerstand’ mogen verzorgen voor GGN.  Met trots kijk ik terug op hoe alle medewerkers, deurwaarders, juristen en managers zich open hebben gesteld om te leren over zichzelf. Thema’s die aan bod kwamen waren: #zelfinzicht #zelfkennis #zelfontwikkeling #zelfzorg #zelfregie #zelfcontrole #zelfontspanning.

Nu mogen ze het weer Zelf doen!

Ik kijk uit naar de herhaaltrainingen van komend jaar!

Wil je weten wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem gerust contact op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.