Vertrouw op jezelf!

Vertrouw op jezelf.

Hoe vaak per dag voel jij je onzeker? Twijfel je of je dat wel had moeten zeggen? Of je een opdracht wel goed hebt begrepen? Of dat je het de snelheid of niveau van het werk wel aankan?

Als we ons onzeker voelen, komt dat vaak doordat we onszelf vergelijken met anderen.  En dat willen we evenaren. Het gras is altijd groener bij anderen.  Dus ga je ongewoon gedrag laten zien om ook zo te zijn. Maar het gras gaat niet harder groeien als je eraan trekt. Dus eigenlijk niet zo zinvol. 

Een kenmerk van zelfregie is dat je stopt met jezelf vergelijken. En dat je eigenaarschap hebt over jouw leven. Het maakt dus niet uit hoe goed, succesvol of inspirerend anderen zijn in vergelijking met jou. Het enige dat telt is hoe succesvol of inspirerend jij bent in vergelijking met wie je zelf wilt zijn!

#zelfregie #zelfbepaling # zelfwaardering #zelfzorg #zelfcompassie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.