Doe-het-Zelf

Ik krijg regelmatig de vraag wat doe jij eigenlijk als Zelf Coach? Daarom hierbij mijn aanbod, gevat in een schema! Dit is gericht op individuele coaching, teamcoaching én organisatieadvies. Je kan kiezen uit een compleet pakket en/of losse Zelf thema’s. Het is een soort Doe-het-Zelf pakket. De vorm én invulling van de thema’s kan je zelf bepalen, want ik sluit graag aan bij jouw wens. De (team)coaching, workshops, trainingen & intervisiebijeenkomsten kunnen zowél InCompany worden aangeboden, als op locatie. Én ik kom graag vrijblijvend op gesprek om te onderzoeken waar je, de afdeling of organisatie behoefte aan heeft. Klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.