Jij bent een superheld!

Toen ik afgelopen donderdag thuis kwam na een dag werken vroeg mijn zoon van 3,5: “Mama, wat doe jij voor werk?”. Ik: “Ik ben coach en zorg dat mensen weer plezier krijgen in hun werk”. Hij: Dan ben je een superheld! Ik: *Smelt* 

Krijg jij waardering van thuis voor het werk wat je doet? Voor de tijd die je weg bent van je partner en/of je gezin? En wist je dat dit een hele belangrijke voorspeller is voor de mate van stress én werkplezier? 

En als jij nu die HR manager bent of die leidinggevende, vraag je dan eens af. Hoe vaak uit jij of jouw organisatie waardering naar de partners, de kinderen of andere familieleden van jouw medewerkers? 

#zelfie #zelfzorg #zelfinzicht #zelfbewustzijn #Zelfinuitvoering #meerwerkplezierbeginbijjeZELF #samenbereikenwaarjeZELFwiltzijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.