“Samen op ontdekkingsreis gaan”

Afgelopen week heb ik voor het Team Verkoopondersteuning van de William Schrikker een teambuilding training mogen verzorgen met de titel: “Ontdek de verschillende kanten van jezelf”. Een training die inzicht geeft in jezelf & in elkaar en hoe je deze inzichten praktisch kan toepassen in je werk. Gebaseerd op de theorie van Voice Dialogue.

Reacties achteraf: “Leuke werkvormen”, “Goede afstemming met de groep”, “Gaaf om zo te reflecteren op jezelf”, “Samen op ontdekkingsreis gaan”, Bewustwording van innerlijke wereld”, “Vertrouwd, fijn en snel”, “Herkennen van tegenstellingen in personen”, “Tijd voor samenspel met collega’s”. 
Wil jij weten wat ik voor jouw team kan betekenen? Ik kom graag vrijblijvend in gesprek en vertel je met plezier over mijn werkwijze. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.