Die eerste indruk…

Met plezier heb ik gisteren een workshop mogen verzorgen voor enthousiaste deeltijd studenten Bedrijfskunde & Management voor het vak Persoonlijke Effectiviteit. Deze keer stonden de Kernkwadranten van Ofman centraal. De mooiste ontdekking was misschien nog wel dat je zoveel kan leren van de eerste indruk die je achter laat. Én dat je elkaar ook niet eerst hoeft te leren kennen om te ontdekken waar je kwaliteiten, valkuilen, allergieën en uitdagingen liggen. Inspirerend en zin in de volgende! #zelfinzicht #zelfkennis # #zelfontwikkeling #zelfontplooiing #zelfverrijking #zelfsturing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.