Zelfontspanning

Hoeveel is de dagelijks aanbevolen hoeveelheid zelfontspanning eigenlijk? Hoeveel informatie kunnen we maximaal verwerken op een dag? Hoeveel uren kunnen we (efficiënt) werken op een dag? Hoeveel tijd kunnen we maximaal op onze telefoon bezig zijn, wat is gezond? Hoeveel ontspanning hebben we eigenlijk nodig, dagelijks, wekelijks, maandelijks? Én is Netflix ook ontspanning? Is iedere dag van jezelf moeten sporten ook ontspanning? Is de hele dag contact hebben met je vrienden live of via social media eigenlijk ontspanning? Hoe kan ik eigenlijk écht ontspannen als ik een gezin heb? En, hoe weet ik eigenlijk wanneer ik ontspannen ben?

Allemaal vragen die voortdurend langskomen tijdens de individuele coaching sessies. Nooit een eenduidig antwoord. Wél altijd maatwerk. Een passend traject waar je zelf na gaat denken, op onderzoek uit gaat en een plan maakt waar je (ja ja) zelf invloed op hebt! En dan komt het leukste gedeelte! Oefenen met zelfontspanning. #zelfontspanning #zelfzorg #zelfinvloed #zelfregie #zelfinontwikkeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.