Psychologie in organisaties

Vorige week heb ik met veel plezier een hoorcollege mogen geven aan (aanstaande) managers en bedrijfskundigen over psychologie in organisaties. Over het belang van psychologie voor de instroom, doorstroom en uitstroom beleid in organisaties. Vragen als: Hoe behouden wij goed personeel? Hoe verbinden wij twintigers & dertigers langdurig aan onze organisatie? Hoe kunnen we de motivatie van medewerkers vergroten? Waarom pesten medewerkers elkaar? Of hoe kunnen wij een angstcultuur omzetten in een aanspreekcultuur? Zij kiezen een organisatievraagstuk en gaan deze psychologie inzichten verwerken in een hun paper tot een mooi resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.