Online coachen en trainen

Daar gaan we weer! Daar zit ik weer.

Online omgaan met agressie, online persoonlijk leiderschap, online teamcoaching, online voice dialogue, online training managementvaardigheden, online aandacht management, online trainee begeleiding, online individuele coaching, online online online. En de grap is dat ik het steeds leuker ga vinden, omdat het mij steeds makkelijker af gaat. Ik weet hoe ik nu ook online kan verbinden en troosten als dat nodig is. Ik weet hoe ik de aandacht vast kan blijven houden als het verslapt. Ik heb steeds meer speelse werkvormen ontdekt die ook prima online kunnen. En misschien wel het allerbelangrijkste waarom ik nog blijf lachen. Ik sta open om te leren en het hoeft (van mijzelf) online ook niet perfect te zijn. Fijne online werkdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.