De helicopterview

In mijn speelse en belevingsgerichte manier van coachen doe ik vaak oefeningen vanuit de helicopterview. Met als doel om op een andere manier naar jezelf te kijken. Hoe kijk jij naar jezelf vanaf een afstandje? Hoe zie jij jezelf vanuit een opstelling die je hebt neergezet over jezelf? Wat raakt je als je naar jezelf kijkt? En wat zou jij anders willen qua jouw manier van reageren vanuit je automatische piloot? Dit levert altijd mooie gesprekken en/of confronterende inzichten op. De coachee staat dan vaak naast mij op het bankje. In eerste instantie altijd een beetje huiverig. Mag ik daar wel op staan? Waarop ik vraag, wie in jou vraagt dat nu? #zelfinzicht #zelfkennis #zelfreflectie #zelfontwikkeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.