“Hey Buschauffeur, waar gaan we heen?”

Afgelopen week mocht ik weer een groep enthousiaste bedrijfskundige & leiders coachen én trainen in de methode Voice Dialogue voor het onderdeel ‘Persoonlijke Effectiviteit & Training Management Vaardigheden’. Elke keer weer een unieke ervaring met zoveel inzicht over jezelf als mens, als leider en iedere andere rol die je vervult in het leven passend bij jouw ontwikkelwensen.

De metafoor van de bus werkt vaak zo goed en verbeeldend waardoor het direct toepasbaar is in de praktijk. Mijn missie met deze methode is om op een speelse manier jezelf (en elkaar!) beter (te) leren kennen om zodoende meer werkplezier te beleven. Deze methode gebruik in trainingen over persoonlijk leiderschap, in teamcoaching, individuele coaching en voor groepen die meer over zichzelf willen leren. Nieuwsgierig? Stuur gerust een berichtje of ‘like’ als je deze ervaring deelt :).

#zelfinzicht #zelfkennis #zelfreflectie #zelfontwikkeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.