Winnaars prijsvraag: ZELF, wat is jouw beste versie?

Hierbij de prijsuitreiking van de beste versie van Zelf!

De vraag was: “Waar staat ZELF voor jou voor?”

Op nummer 3:

Zelf – Zonder Eindbestemming Loopt Fijner

Motivatie: We zijn in onze drukke werkende leven zo vaak bezig met resultaten behalen en doelen stellen dat je soms niet eens meer weet hoe het zou zijn zonder ‘eindbestemming’. We koppelen hier ook vaak aan dat we pas een lekkere werkdag hebben gehad óf geslaagd óf succesvol zijn als we de (zelf bedachte) eindbestemming ook hebben gehaald. Hoe fijn is het als dit eens even los kan laten? En dat je niet bezig bent met het eind? Maar dat je gewoon nu even stil staat dat je ergens midden in zit en dat het ook oké is? En dat je ook succesvol bent als iets niet af is of af komt. Of dat je gewoon lekker hebt gewerkt….

Bedankt Willemijn Harskamp!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.