Winnaars prijsvraag; ZELF, wat is jouw beste versie?

Hierbij de prijsuitreiking van de beste versie van Zelf!

De vraag was: “Waar staat ZELF voor jou voor?”

Op nummer 2: Zoek en Leef Fraai

Motivatie voor mijn keuze: De reden dat deze ‘Zelfie’ mij aanspreekt is omdat als je accepteert dat je altijd ‘zoekende’ bent je veel meer ontspannen bent met de situatie zoals deze nu is.  Of je nu zoekende bent in je werk, zoekende in je relatie of tijd met je gezin, zoekende naar wie je bent of naar een goede balans. Wat gebeurt er als jij jezelf toestaat om te mogen zoeken? Ik weet het nu, dan leef je fraai! Bedankt Stijn Bronzwaer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.