Winnaars prijsvraag: ZELF, wat is jouw beste versie?

Hierbij de prijsuitreiking van de beste versie van Zelf!

De vraag was: “Waar staat ZELF voor jou voor?”

Met trots presenteer ik jullie nummer 1: Zelf eigenaar? Langdurig Functioneren!

Mijn motivatie voor deze keuze: Deze ‘zelfie’ spreekt mij het meest aan, omdat het goed aansluit bij mijn visie. Eén van mijn drijfveren is dat als je zelf de regie pakt je veel verder komt in je (werkende) leven dan wanneer je wacht tot anderen keuzes voor jou maken. Wordt (allemaal!) weer zelf eigenaar over je de keuzes in je leven én loopbaan. En ervaar het succes van Langdurig Functioneren. Ik geloof erin dat als je dit doet doet je weer plezier terug krijgt. Doe eens gek, probeer het eens! Bedankt Maurice Grevink!

Meer weten? Kijk gerust bij mijn visie op de site. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.