Genieten van wat je al hebt!

Mijn eerste bericht in 2019 (Wat wil je in 2019 niet anders doen?) zorgde voor leuke reacties. En het toeval wil dat ook het tijdschrift positieve psychologie hier ook een artikel over schreef: “Genieten van wat je al hebt, in plaats van streven naar wat je niet hebt”

Er is op zich natuurlijk niets mis met doelen stellen (ik ben er dol op!). Het houdt je scherp en je kunt ergens naar toe werken. Dus wat nou als we doelen hebben die meer gaan over houden en waarderen van de dingen die we al hebben in plaats van te streven naar iets wat we nog niet hebben? Hieronder zie je een aantal ideeën om je op weg te helpen: Leuk uit het tijdschrift voor positieve psychologie. Klik hier om meer te lezen.  #zelfinzicht #zelfkennis #zelfzorg #zelfcompassie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.