Wat zijn jouw waarden?

Probeer niet een man van succes te zijn, streef er liever naar een man van waarde te zijn (Albert Einstein).

Waarden zijn levenscriteria die je heel belangrijk vindt, je fundamentele principes die je leven sturen, zoals gelijkwaardigheid, eerlijkheid, integriteit, het gezin komt eerst enzovoort. Een waarde is een belangrijke drijfveer om iets te doen of te laten en ook om te veranderen. Waarden leiden tot gedragsregels: onze normen. Als je leeft volgens je eigen waarden, ben je vaak meer in balans, succesvol en overtuigend. Probeer het eens! Word je bewust van je eigen waarden. Eén coachingsessie kan je hierbij al helpen. Maar je kan uiteraard ook zelf aan de slag! Beantwoord eens de vraag: Wat is voor jou van belang in dit leven? Dat is al een hele waardevolle start! #zelfkennis #zelfinzicht #zelfsturing #zelfregie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.