Boekentip: Leef meer als een luiaard

In het boek ‘Leef meer als een luiaard’ deelt de luiaard zijn geheimen voor een gelukkiger leven.
Dit boek gaat over de kunst van het vertragen en ontspannen. Er valt veel te zeggen over het belang van rustig aan doen, maar dat hoef je hem niet te vertellen. De luiaard is een expert in het vinden van zijn relax modus. Leer hoe je kunt vertragen, in het ‘nu’ kunt zijn en vergeet de onbelangrijke dingen terwijl je het pad van de luiaard naar ultieme ontspanning volgt. De luiaard leert ons om lekker te blijven hangen en te glimlachen, ongeacht wat er op ons pad komt. Hoeveel luiaard punten heb jij vandaag verdiend? #zelfzorg #zelfinbalans #zelfontspanning #zelfbewust

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.