Baas in eigen loopbaan

Vandaag staat mijn dag in het teken van coaching bijeenkomsten op de Universiteit Utrecht. Aan mij de taak als coach om met de bijna afgestudeerde studenten Orthopedagogiek in gesprek te gaan over hun droombaan én hoe je daar komt! Welke concrete stappen kan je tijdens je studie al zetten om straks meteen tot actie over te gaan? Wat heeft jou geholpen om die droombaan te vinden toen je net afgestudeerd was? Hoe heb jij dit toen aangepakt? Wat vind jij als leidinggevende belangrijk dat afgestudeerde studenten laten zien tijdens hun sollicitatie? Zij willen het graag weten en lezen mee. Dus reacties zijn meer dan welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.