“Ik wist niet meer wat ik leuk vond of wie ik was”

Een van de redenen dat ik coach ben geworden is omdat ik altijd gefascineerd ben geweest door het vraagstuk: “Wat blijft er van je over als je het werk weg denkt?”. Sommige mensen zijn zo verweven met hun werkidentiteit dat deze vraag niet eens gesteld mag worden. Want er is geen antwoord op. Anderen zijn zich niet eens bewust van hun werkidentiteit. Wie ben ik? Waar sta ik voor op mijn werk? Wat verwacht ik van mijzelf als werknemer? Wat verwacht mijn werkgever van mij en hoe verhoud ik mij daar toe? Wat gebeurt er met mijn werkidentiteit als mijn werk inhoudelijk aan het veranderen is? Wat gebeurt er met mijn werkidentiteit als mijn privéleven is gewijzigd. Dit zijn vragen die onder andere tijdens mijn coachingsessies centraal staan én altijd verrassende inzichten opleveren. Ik zorg samen met jou voor balans tussen jouw persoonlijke identiteit, jouw werkidentiteit en jouw loopbaan identiteit. Want waar je ook bent, je neemt altijd jezelf mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.