Stress to impress a must see!

Een deadline halen op je werk, de beste cijfers halen op school, vaak naar de sportschool en nog even een perfecte post op sociale media zetten: veel jonge mensen ervaren prestatiedruk. In de documentaire Stress to impress onderzoeken millennials prestatiedruk in hun generatie. Wat is prestatiedruk eigenlijk en wat zijn de gevolgen hiervan voor twintigers en dertigers? Waarom streven we allemaal naar perfectie en waarom is dit eigenlijk helemaal niet nodig? In Stress to Impress wordt het probleem ‘prestatiedruk’ onder de loep genomen en word je als kijker aan het denken gezet, óók over je eigen gedrag.

Note to leidinggevende & HR. De twintigers & dertigers zijn straks de grootste groep mensen op de arbeidsmarkt en dus ook werkzaam in jouw organisatie. Help hen bij het inrichten van hun leven, leer ze omgaan met prestatiedruk, perfectionisme en angst om te falen. Zodat zij langdurig inzetbaar blijven, gezond blijven én met plezier werken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.