Meer werkplezier, begin bij jezelf!

Als je je als manager of hr-medewerker wilt gaan bezighouden met werkgeluk & werkplezier is het belangrijk om je eerst af te vragen hoe het zit met je eigen werk? Wat maakt jouw werkdag plezierig? Waar word jij blij en/of gelukkig van? En leef jij daar ook naar?

Het is een misvatting dat het bespreekbaar maken van werkgeluk & werkplezier in je organisatie of op je afdeling een duur of langlopend traject is. Door in gesprek te gaan met je medewerkers en deze vragen te stellen lever je al een hele grote bijdrage. Aandacht geven aan je mensen, luisteren en insteken op taken die energie geven is de sleutel tot succes. Want wist je al dat een positief brein 31% productiever is? Meer inzichten over werkgeluk? Bekijk dit filmpje eindig deze dag ook happy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.