Even niets doen hou ik zelf tegen

Veel mensen hebben een haat liefde verhouding met ‘niets doen’. We willen het massaal en we doen het te weinig. Als we ernaar toe werken om van onszelf te mogen ‘niets doen’ hebben we vaak ook nog last van een schuldgevoel. Of we denken dat we aan het ‘niets doen’ zijn maar verspillen dan uren tijd aan Facebook, Netflix of andere social media. Niets doen levert veel op. Overdenking, zelfreflectie én zelfbewustzijn. Maar ook zelfzorg, creativiteit en nieuwe ideeën. Een dagelijkse dosis ‘niets doen’ levert dus heel veel op. Niets doen vraagt moed, lef en doorzettingsvermogen van de persoon die het doet. En is dus eigenlijk niet niets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.