Hoe staat het met jouw werkvermogen?

Yes, met trots kan ik vertellen dat ik nu gecertificeerd ben als facilitator voor de Personal radar & Company Radar. Wil jij weten hoe het staat met jouw werkvermogen? Of met het werkvermogen op jouw afdeling of in het team? Laat mij je helpen dit samen met jouw organisatie te onderzoeken en aan te pakken!
Werkvermogen is de mate waarin iemand zowel geestelijk als lichamelijk zijn of haar huidige werk kan uitvoeren. Een duurzaam inzetbare medewerker is productief, gemotiveerd en kan op een zo gezond mogelijke manier werkzaamheden uitvoeren. En dit komt jouw organisatie (ook financieel) ten goede! Meer weten? Neem gerust contact op. Bedankt @BlikopWerk @BureauVolZin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.