Waardering

We doen het zo weinig. Waardering uitspreken naar elkaar. Elkaar bedanken voor je inzet of voor je aanwezigheid. Voor de extra tijd die je ergens hebt ingestopt. Voor het feit dat iemand het pand schoonmaakt of de vaatwasser inruimt op het werk waar iedereen snel aan voorbij loopt. Of voor die persoon die ongevraagd meedenkt over oplossingen. Die ene collega die altijd in het gat springt die een ander heeft achtergelaten. Toch is bewezen dat een groot deel van zingeving en werkplezier (waar doe ik het voor) hier begint. Gezien worden. Waardering krijgen. Een dankjewel. Je hoeft je werkomgeving niet drastisch te veranderen. Het kost geen geld. Iedereen kan in elke positie zijn gevoel over zijn werk veranderen en ook de manier waarop zijn collega’s zich voelen. Door simpel gezegd de kleine momenten van dankbaarheid en waardering te stimuleren op de werkvloer. En het mooie is, je kan ieder moment beginnen. Bedankt dat jullie dit willen lezen, dat waardeer ik. Fijne dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.