Coaching in groepen

Durf jij aan jezelf te werken met jouw team?

Vandaag heb ik weer met plezier een team gecoacht met als doel om elkaar weer te vinden én (opnieuw) te verbinden. Om vanuit rust en openheid weer naar elkaar te luisteren en tijd om te bespreken wat er leeft. Enkele reacties van de deelnemers: “Wat een interactieve coaching”, “Duidelijke uitleg waardoor meedoen en mee blijven doen makkelijk is”, “De ruimte om te bespreken wat jou bezighoudt, was top”, “De rust en duidelijkheid was plezierig”, “Duidelijke regie tijdens kwetsbare onderwerpen was fijn”. En ook voor mij was het ook weer een leerzame dag vol plezier én resultaat. Win Win. Dank! #zelfregie #zelfsturing #zelfontwikkeling & #zelfinzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.