Prima is Perfect!

Ik word er altijd zo blij van als leidinggevenden zien dat er een bepaald thema speelt bij de medewerkers in de organisatie én daarmee aan de slag gaan. In dit geval was dat het thema ‘perfectionisme’. Leidinggevenden gaven aan dat zij zien dat veel (jonge) medewerkers het graag perfect willen doen en dat het bijna een trend lijkt. Vanuit hen hoeft dit niet, omdat zij inzien dat dit niet (altijd) efficiënt is. Én omdat zij merken dat het zelfs ten koste gaat van de gezondheid & vitaliteit van de medewerker, gelet op de hoeveelheid werk dat er ligt of blijft liggen. Zodoende de vraag aan mij als coach om een workshop te maken met het onderliggende thema: Perfectionisme. En dat doe ik graag. Zie hier de flyer voor de workshop Prima is Perfect. Ook een trend gespot in jouw organisatie? Bel gerust voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden. #zelfgemaakt #zelfinuitvoering #zelfinzicht #zelfkennis #zelfontplooiing #zelfregie #zelfzorg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.