Persoonlijk Leiderschap

Je bereikt het meest als je weet wie je bent. Persoonlijk leiderschap gaat over het vermogen om binnen de organisatie waar je werkt je eigenheid en je potentiële mogelijkheden in te zetten én tegelijk je persoonlijke uitdagingen onder ogen (durven) zien. Want je werkt op je best en bent het meest in balans als je jouw rol op je eigen manier invult zodat je nog meer kan groeien en ontwikkelen. Maar hoe ontwikkel je dit?

Dat leerde ik deze deelnemers vandaag middels de training Persoonlijk Leiderschap mét Voice Dialogue. Op de foto druk bezig met het verwerken van verschillende kanten van zichzelf. Op naar meer #zelfsturing #zelfkennis #zelfinzicht #zelfontwikkeling #zelfontplooiing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.