Wat we kunnen leren van een ijsblokje

Deze week mocht ik twee trainingen verzorgen over omgaan met weerstand op afstand. Want weerstand gaat altijd door én misschien juist wel nu meer dan ooit in crisistijd. Telefonisch, online, per mail en het is ook nog lastiger te vangen als je elkaar niet ziet. Een van de oefeningen die ik normaal niet altijd kan doen in een gastruimte (want: vaak geen vriezer dus ook geen ijsblokjes) maar nu dus wel vanuit huis mogelijk is gebleken is: Wat kunnen we leren van een ijsblokje. Deelnemers leerden aan de hand van een experiment met een ijsblokje wat weerstand en verzet bij hen zelf doet en hoe zij daarmee omgaan. En hoe zij zelf hierover weer zelfregie en zelfontrole kunnen ervaren. Leerzaam op afstand en hilarische beelden op scherm. #zelfregie #zelfcontrole #zelfinzicht #zelfreflectie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.