Werkplezier

Vanochtend kreeg ik deze mooi bos. Als dank. En ik werd er helemaal blij van. Veel medewerkers zetten in een deze tijd een tandje bij. Moeten enorm schakelen of ballen hoog hooghouden. En mensen in vitale functies zetten ontelbaar veel tandjes bij. ZZP-ers willen wel maar kunnen nog niet altijd tandjes bij zetten. Maar ondertussen doet iedereen zijn best. Waardering uitspreken naar je medewerkers, ze een sabbatical gunnen als je geen werk voor ze hebt, vaste zzp-ers een bloemetje sturen als dankjewel of je medewerkers met een kaartje laten weten dat je samen sterk staat. Het zijn kleine gebaren die heel veel bijdragen aan het vergroten van werkplezier! Wat kan jij met jouw team/afdeling/organisatie doen om je waardering uit te spreken? En doen jullie dat al? En wat merk je daarvan? Ik hoor het graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.