Successen vieren!

De mensen die mij een beetje kennen weten dat ik ieder moment aangrijp om (bij voorkeur verkleed én beetje gek) successen te vieren, stil te staan bij mijlpalen en personen graag in het zonnetje zet. En dat deed ik deze week ook. In feestelijke sferen weliswaar. Met een online verkleedwedstrijd, een Avans Pubquiz en met op de achtergrond het nummer: Celebrations. Wat een online feest.

Het afgelopen jaar heb ik een groep (aanstaande) managers & leidinggevenden mogen coachen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling tijdens hun deeltijdstudie Bedrijfskunde & Management. Het was een mooi én pittig jaar. Studeren naast je fulltime baan, je gezin, een (nieuw) koophuis en/of een promotie is al een hele kluif. Laat staan als je ineens flexibel mee moet buigen met thuisonderwijs en alles moet inhalen wat stil was komen te liggen. Chapeau! Proost op jullie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.