Nieuwe klachten? Vergeet de impact van Corona niet.

We zijn allemaal weer langzaamaan terug in ons oude patroon terecht gekomen. Je werk situatie lijkt steeds meer op hoe het was én de wereld draait gewoon door. Toch kan het wel zo zijn dat je fysiek of mentaal uitgeput voelt. Hoe kan dat toch? Alles is toch weer normaal? Steeds meer experts tonen aan dat de impact van de Corona crisis op ons fysiek en mentaal functioneren groter is dan we nu kunnen overzien of (willen) geloven. Dus negeren we signalen die ons lijf ons vertelt. Moeheid, somberheid, weinig energie, lusteloosheid, eenzaamheid, waar-doe-ik-het-eigenlijk-voor gevoel. Als je vergeet hiernaar te luisteren of er niet naar wilt luisteren merk je dat het erger wordt. En voor je het weet loop je vast. Herkenbaar? Ik zeg altijd luister naar je lichaam zodat het niet hoeft te schreeuwen. Onderzoek welke naschokken jij nog ervaart van de impact die Corona op jouw leven heeft gehad. En kom onder ogen dat je zelf weer invloed kan uitoefenen op wat jij wilt en weer plezier geeft. En dit heldere filmpje van nu.nl illustreert dit ook nog even voor ons. Tips? Niet teveel nieuws lezen, steun zoeken bij elkaar, mediteren, sporten en minder drinken/middelen gebruik. Open deur? Ja. Maar dat maakt het nog niet makkelijker om te beginnen. Succes! #zelfregie #zelfzorg #zelfontspanning #zelfcontrole

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.