Hoezo komkommertijd?

Yes. We zijn gestart met de ontwikkel gesprekken met studenten voor de opleiding Basisbekwaam Schoolleider vanuit Avans+. Bij de start van hun studie maken zij een ontwikkelassessment met behulp van een Learning Agility Scan. Deze worden besproken met de ontwikkelcoaches. Naar aanleiding van de uitkomsten van het assessment worden persoonlijke leerdoelen geformuleerd en kunnen zij starten met het onderdeel persoonlijk leiderschap. Ik kijk uit naar een mooi studiejaar om nog meer aanstaande schoolleiders te zien groeien en ontwikkelen! #zelfontwikkeling #zelfkennis #zelfontplooiing #zelfleiderschap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.