Teamcoaching

Je kent het wel. Heb je net lekker je draai gevonden in het team zijn er weer veranderingen in de organisatie aangekondigd. De boel wordt gehusseld. De medewerkers ontevreden (het ging nét lekker). Mensen gaan eruit, nieuwe medewerkers komen erin. Iedereen neemt zijn eigen normen en waarden (je neemt altijd jezelf mee!) mee én er is (altijd) te weinig tijd om écht een goed gesprek te voeren of om professioneel te botsen. Met als gevolg: Weinig betrokkenheid op elkaar, coalitie vorming, verminderde eigenaarschap en weinig tot geen feedback. Tijd voor teamcoaching. Onderling moet er dan weer gewerkt worden aan het opnieuw vinden van vertrouwen en betrokkenheid. Conflicten of ergernissen mogen worden besproken. Pas dan kunnen we een stap maken naar gedeelde verantwoordelijkheid en de resultaten.

Afgelopen week kon ik dit weer live doen op mijn geheel eigen wijze. Laagdrempelig, vertrouwenwekkend, belevingsgericht én met humor. Veel humor. Want dat verbindt en daar begint het mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.