Eigenlijk zou ik…..

Zoveel mensen zoveel wensen. De 20-ers en 30-ers van nu hoor ik voortdurend zeggen. Eigenlijk zou ik (meer)…. willen. Meer tijd voor dit of dat. Meer lezen, minder Netflisen, meer sporten, meer (of minder) vrienden zien, een hobby moeten hebben, mijzelf (nu echt!) ontwikkelen, uitzoeken wat mijn droombaan is, relaxter zijn, op tijd naar bed gaan, minder koffie drinken etcetc. Renske de Greef (een van mijn favoriete strippers, :)) weet dat, zoals hieronder, zo vaak zo goed te vatten. Maar hoe zet je die wensen of wat je écht wilt nou om in actie? Want vaak wil je het wel maar is er ook altijd een ja-maar. Die noem ik de innerlijke saboteur. Iemand in jezelf die hindert of die teveel rekening houdt met belangen van anderen (partner, verwachtingen vrienden, collega’s etc). Ik breng die samen met jou in kaart en bekijk van alle kanten wat je nodig hebt om het wel #zelf te doen. Want uiteindelijk ben je zelf de oplossing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.