Samen op pad voor het perfecte plaatje…

Op een prachtige plek in Utrecht, het park Oog in Al, staat een schattig theehuisje. Uitkijkend over woonboten en hertjes, midden in het groen en toch op loopafstand van het Centraal Station. Met regelmaat is in dit huisje De Zelf Coach te vinden. Stralend, enthousiast, empathisch en humoristisch. Zo zou ik Tamara de Kramer omschrijven. Hier in de stilte is er ruimte voor haar en haar cliënten om op zoek te gaan naar persoonlijke, werkgerelateerde en loopbaan antwoorden. Samen met hen gaat zij op zoek naar hun zelfconcept. Dit concept bestaat uit wie je bent en waar je voor staat, je wensen, talenten, overtuigingen, waarden en drijfveren om je doel te bereiken. Je krijgt meer inzicht in jezelf. Dit doet zij door te werken aan thema’s zoals zelfkennis, zelfzorg, zelfontplooiing, zelfregie etc. Tamara vroeg mij om een mooie reportage van haar te maken. Zowel profielfoto’s als in actie. Een aantal jaar geleden hadden we dit ook al eens gedaan en dat was zo goed bevallen dat ze weer bij Voorbeeld Fotografie terugkwam. Op een heldere herfstochtend namen we de tijd om beelden te maken die uitstralen hoe zij in haar baan als coach staat. Met ruimte voor een lach, voor ontspanning, voor bevlogenheid en een kop thee. Een zakelijke reportage die niet kil aandoet, dat is het geworden. We zijn beide dan ook erg blij met het resultaat!

Het mooie aan samenwerken met Voorbeeld Fotografie is dat zij echt oog heeft voor wie jij bent, ze denkt mee over oplossingen (help wat moet ik aan) of de foto’s de juiste sfeer uitstralen en of alle kanten van je zelf goed in beeld zijn. Willemijn heeft oog voor details en is prettig in de omgang. En dat is super belangrijk als je net als ik zoiets heel spannend vindt. Denk je er zelf over om een fotograaf in te schakelen voor je bedrijf? Neem vrijblijvend contact met haar op om de mogelijkheden te bespreken en met je mee te denken. Voorbeeld Fotografie werkt vlot en secuur en staat garant voor foto’s van hoge kwaliteit. Lees hier wat eerdere klanten zeiden over haar werk. En hier voor alle andere kiekjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.