Als jij je ongemakkelijk voelt, ben je aan het leren

Vandaag ben ik in actie voor Avans+, als ontwikkelcoach voor de schoolleidersopleiding. Ik mocht ik weer in gesprek met studenten die staan te trappelen om aan de slag te gaan met persoonlijk leiderschap. Aan de hand van een gemaakt assessment bespreken we de resultaten en halen we (jaja…) doelen op. De gesprekken zijn bedoeld om nog meer te groeien en te ontwikkelen. Maar man wat is dit soms toch spannend. Dan ga je dus allemaal nieuwe dingen uit proberen en zal jij je dus heel vaak ongemakkelijk voelen…. Wil ik dat wel echt? Tja… Dat hoort erbij. Wat ik altijd zeg en wat vaak helpt is om dan te realiseren dat als jij je ongemakkelijk voelt, je aan het leren bent. Dan zakken de schouders, de adem stroomt weer en dan gaan we uitzoeken hoe je dat veilig kan doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.