En dit is dan mijn werkplek…

“En dit is dan mijn werkplek….”, zeg ik als ik mijn coachees voor het eerst ontvang. Wow, is dan de eerste reactie. En dan die lange stilte. Ik vind het belangrijk om echt even uit te zoomen van een kantoor/werk omgeving zodat mensen letterlijk weer afstand kunnen nemen en weer helder kunnen (leren) denken. Dit is de plek waar mensen de afgelopen jaren hun onrust, de twijfel, de onzekerheid, de angsten, de stress en het verdriet achterlaten om vervolgens opgelucht adem te halen én verder gaan. Een theekoepel vol met verhalen en emoties. #dankbaar #zelfzorg #zelfontspanning #zelfinzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.