Coaching on the job

Soms loopt het net even anders, zeker nu in Corona tijd. Trainingen gaan online of worden in kleine groepen in grote ruimtes verzorgd. Maar soms heb je ineens last minute een aantal afmeldingen in verband met snot. Toen had ik ineens 2 man ipv 6. Dus wat doe je dan als trainer? Annuleren en weer verplaatsen of er het beste van maken? Ik kies voor dat laatste. Ik gooi mijn programma overboord, lever maatwerk én blijf trouw aan de gewenste resultaten. Ik stuur bij en ik laat de deelnemers #zelf kiezen. Wat wil je behandelen, waar liggen je behoeften, hoe kunnen we hier een voordeel van maken? We konden inzoomen op individuele casuïstiek en hebben hier dankzij of ondanks de RIVM maatregelen veel van geleerd! Van een training naar coaching on the job. #zelfsturing #zelfregie #zelfstandigheid #zelfactualisatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.