Hé buschauffeur…!

Vorige week op pad met mijzelf en al mijn innerlijke buspassagiers naar een inspirerende drie daagse in het prachtige Otterlo onder leiding van Lex Mulder & Berry Collewijn. Met als professioneel doel: Nog meer tools om speels- en belevingsgericht te trainen én coachen op het gebied van persoonlijk leiderschap én persoonlijke effectiviteit. En persoonlijk doel: Drie dagen enkel en alleen met mijn eigen gedachten “opgesloten” zitten in mijn Zelfcoach camper in het bos. Resultaat? Geïnspireerd door alle kennis & mede deelnemers, enthousiast om deze leuke tools toe te passen én uitgerust omdat ik alleen maar met mijzelf bezig hoefde te zijn op de fiets in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.