Teamontwikkeling & samen bouwen bij ABN AMRO

Het mocht weer. Samen komen op afstand om samen te bouwen aan een nieuw en jong team bij ABN AMRO – afdeling hypotheken. Sommige hebben elkaar na ruim een jaar thuiswerken nog nooit gezien. De energie spatte ervan af in deze groep om met elkaar te gaan ontwikkelen en bouwen aan een stevig team. Wie zijn wij? Waar staan wij voor? Hoe zien wij elkaar en waarin verschillen wij van elkaar? En mag dat er allemaal zijn? Ja! Om tot slot lekker met feedback oefeningen aan te slag te gaan om meer met elkaar in gesprek te zijn én elkaar aan te spreken. Zodat zij het steeds meer #zelf kunnen. Dankjewel @Kirsten Heijke voor het vertrouwen in mijn diensten en deze toplocatie @DutchBiz

Enkele reacties van de deelnemers: Goed georganiseerd, goede controle op de groep, pakkende uitleg, afwisselende werkvormen, ruimte voor discussie en stopt deze op de juiste momenten. Tamara heeft oog voor ieder zijn mening & gevoel zonder oordeel.

Wow en daar word ik dus stil (en verlegen) van. Net als van deze locatie. Dankbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.