Plezier

Een van mijn drijfveren in dit leven en iets wat ik dagelijks uitdraag in mijn gezin, mijn familie, in vriendschappen en in het contact met klanten, opdrachtgevers, studenten én coachees is PLEZIER! Plezier in de vorm van gek doen, typetjes, verkleden, lachen om jezelf, dansen, zingen of die ene grap net op de grens.

Plezier is alles waar het bij mij om draait. Ook als het even minder gaat. Of sterker nog JUIST als het even minder gaat. Plezier geeft lucht, ruimte, het relativeert, het creëert een veilige sfeer én zorgt voor verbinding met jezelf en met anderen. Hét is de manier om weer lekker in je vel te komen en te genieten van het (soms kl*te) leven. Zeker als je merkt dat je de neiging hebt om je verantwoordelijk te voelen voor het wel en wee van de hele wereld en/of alles in en rondom je organisatie.

Ook meer plezier? Probeer eens deze zomer een uur per dag te besteden aan lichtzinnige, frivole, nergens toe dienende maar verrukkelijke pret. Zoals Mary Poppins dat deed toen zij op theevisite ging bij een vriend en het hele gezelschap in pure, bubbelende, onweerstaanbare lachbuien naar het plafond opstijgt. Dat gevoel. Geen idee waar ik het over heb? Klik hier voor een heerlijk (warning: old school) filmpje. https://youtu.be/pOMqqI-kzHY.

Succes met de voorpret. Goede zomer. Groetjes Tamara de lachende lama.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.