Train de Trainer

Afgelopen vrijdag mocht ik aan een projectteam van het Trimbos Instituut een train de trainer intervisie bijeenkomst verzorgen waarin ik 5 enthousiaste professionals wegwijs mocht maken in de wereld van intervisie. Op maat gemaakt speciaal voor het Trimbos Instituut én Pharos en tevens passend bij de persoonlijke leerwensen van deze 5 deelnemers. Er was niet alleen ruimte om de fijne kneepjes van dit vak te leren, maar we gingen ook geheel in stijl van intervisie leren over onze eigen overtuigingen, belemmeringen én blokkades tijdens intervisie. En je raadt het al… Ik heb wéér genoten 🙂 #zelfinontwikkeling #zelforganisatie #zelfactualisatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.