Zorg dat je zelf piekt met kerst!

Het was een bijzonder jaar. We zijn allemaal behoorlijk op de proef gesteld door anders te (moeten) werken, door mee te buigen met maatregelen, regels en afspraken die niet door ons zelf zijn bedacht én door de beperkte keuzevrijheid in onze vrije tijd. Het is daarom niet gek dat we vastlopen en op zoek zijn naar houvast en zelfregie. Een uitspraak van de filosoof Epictetus die mij dit jaar heeft geholpen is: “Mensen raken niet van streek door de gebeurtenissen, maar door de manier waarop ze tegen die gebeurtenissen aankijken”. 

Dus mijn tip dit jaar: Laat je kerst niet afhangen de omstandigheden, maar maak er zelf iets moois van. Zorg dat je zelf piekt met kerst!  #zelfregie #zelfzorg #zelfinzicht #zelfontwikkeling

Fijne feestdagen!

De Zelf Coach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.