Geef jezelf tijd voor reflectie

Dagelijks stilstaan bij reflectie is veel efficiënter dan af en toe jezelf helemaal bevragen (om er vervolgens niet zo veel mee doen…). Vragen als: “Wat heb ik geleerd? Wat ging er goed? Wat ga ik de volgende keer anders doen?”, zorgen voor clichés en daardoor verandert er in het dagelijkse leven niet zoveel. Een oefening om meer zelfregie & zelfsturing te ervaren is door jezelf iedere ochtend de vraag te stellen: “Waar ga ik mij vandaag concreet op richten?” En dat dan ook gewoon doen. Punt. En nu aan de slag! #zelfinzicht #zelfreflectie #zelfsturing #zelfsturing #zelfbeheersing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.